Wordpress hjemmeside – SEO optimeret Wordpress website til din virksomhed

Vi designer og udvikler alle typer digitale løsninger

Står din virksomhed overfor at skulle have ny hjemmeside? Er design, funktionalitet og synlighed på Google vigtig? Så kan SEO Danmark hjælpe dig.

Vi er specialister i Wordpress udvikling og design af professionelle hjemmesider. Digitale løsninger er vores domæne, og vi indtænker SEO i alle vores hjemmesider fra starten.

Kontakt os

Erfaring fra over
1000 hjemmesider

Vi har arbejdet sammen med mange små, store og internationale virksomheder. Vi ved, hvad der skal til, for at få dit webprojekt til at lykkes.

Forståelse
for Google

Med over 17 års erfaring, er vi er et af Danmarks mest erfarne og specialiserede Web og SEO bureauer. Vi forstår, hvad der skal til, for at ligge højt på Google. Og vi indbygger det i alle vores løsninger fra starten.

Individuelt og
smagfuldt design

Din virksomhed er unik, og det skal afspejles i dit website. Vores designere har mange års erfaring med Wordpress, og alle vores løsninger gennemgår en individuel designproces.

Design og layout – løsningen
til den kræsne kunde

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, når vi laver digitalt design. Et veldesignet website, der er i tråd med din visuelle identitet, skaber tryghed hos dine kunder, understøtter virksomhedens salgs- og brandingstrategi, og skaber troværdighed i markedet.

Vi følger din designlinje til punkt og prikke, og opdaterer den med de nyeste digitale trends og retningslinjer fra Google.

Mobiltilpassede responsive Wordpress hjemmesider – Google venlig professionel hjemmeside

Googles søgemaskine har udviklet sig, så den i dag først og fremmest vurderer din hjemmeside, baseret på, hvordan den bliver opfattet på en mobiltelefon. Dette kaldes Mobile First Index. Vi tager dette med i vores designproces, så vi sikrer os, at dit website layout opfylder Googles krav, i forhold til at blive vist på alle enheder og moderne browsere.

Når vi designer responsivt, laver vi et detaljeret layout, der automatisk tilpasser sig forskellige skærmstørrelser. Et tidssvarende design, der fungerer perfekt på både PC og mobiltelefon, er med at til cementere din virksomheds brand, og jeres visuelle identitet.

Kontakt os

Hvorfor vælge Wordpress til din
virksomheds hjemmeside?

Nem opdatering af
Wordpress hjemmesiden

Vi anvender et meget brugervenligt system i Wordpress, som gør det meget nemt selv at vedligeholde hjemmesiden. Din nye hjemmeside kommer med et nemt og overskueligt system, hvor du har et overblik over hjemmesidens struktur.

Når du retter i dit indhold, kan du med det samme se, hvordan det færdige resultat ser ud i browseren. Ønsker du ikke selv at stå for vedligeholdelsen af din hjemmeside, har du mulighed for at tegne en serviceaftale med os.

Mulighed for videreudvikling
af dit website

Ønsker du en webshop bygget ovenpå dit website? Intet problem. Ønsker du multisprogsfunktion? Heller ingen udfordring. Wordpress er det måske mest fleksible hjemmesidesystem på markedet i dag. Vi kan bygge stort set al funktionalitet ovenpå en eksisterende Wordpress hjemmeside.

Har du avancerede ønsker eller specielle funktioner du vil have implementeret på din nye hjemmeside, hjælper vi dig med at specificere hvordan det kan løses, finder de nødvendige plugins, og strikker det hele sammen, så det passer til dine krav.

Wordpress er det perfekte grundlag for SEO Optimering af din hjemmeside

Wordpress er vores foretrukne system, fordi det giver de bedste resultater for vores kunder. Vi kan observere, at vi får hurtigere og bedre resultater i vores SEO Optimering, når vi skifter vores kunders hjemmesider over til Wordpress.

Der er perfekt integration med Facebook, Google Analytics og Google Ads, og vi kan nemt opsætte konverteringssporing, så vi kan se hvor dine kundehenvendelser kommer fra.

Husk SEO optimering når du får designet en ny Wordpress hjemmeside

Hvis der ikke tænkes SEO optimering ind fra starten, når du får designet en ny hjemmeside, kan det få store konsekvenser. I værste fald får dit flotte nye website slet ikke får nogle nye besøgende. Det ville være trist, da det jo kan være en meget krævende proces, at få udviklet en ny hjemmeside til din virksomhed.

Vores anbefaling er, at søgemaskineoptimering skal tænkes ind fra starten. Og være en fast bestanddel af hele designprocessen. Både når det drejer sig om planlægning af websitets navigation, indhold og alle de tekniske elementer.

Vi har udviklet nogle standardiserede procedurer til at tage hånd om opbygningen af hjemmesidens struktur. Vi tænker Googles rankingfaktorer ind i alle de elementer vi opbygger, inklusive navigationsmenuer og programmering, så vi får maksimal seo effekt fra starten.
Kontakt os

Udvalgte referencer

Nogle gange er det bedre at starte forfra med et nyt Wordpress design

For at kunne opnå de værdifulde øverste placeringer på Google, er det helt fundamentalt med en velfungerende Wordpress hjemmeside, både indholdsmæssigt og teknisk. Er fundamentet ikke i orden, kan du aldrig nå til tops, næsten uanset hvad du gør.
Når vi tager nye SEO kunder ind, starter vi altid fra bunden med en grundig SEO analyse af kundens eksisterende hjemmeside. Vi ser på mange faktorer i vores indledende analyser. Det kan være følgende:

 • Loading hastighed
 • Brugervenlighed
 • Fejl i programmering
 • Godt/dårligt skrevet indhold
 • Navigationsstruktur

Af og til ser vi eksempler på hjemmesider, der har så mange fejl og mangler, at det desværre ikke kan betale sig at lave SEO på dem. I disse tilfælde anbefaler vi altid at starte forfra, fordi det i vores erfaring vil være spild af tid og penge af lave SEO på en sådan hjemmeside. Står du i den situation, at dine Google placeringer ikke rykker sig, uanset hvad du gør, så kontakt os, så kan vi sammen vurdere dine muligheder for en ny Wordpress hjemmeside.

En professionel Wordpress hjemmeside er et godt grundlag for din markedsføring

Mange virksomheder bliver overrasket over, at kunderne ikke bare vælter ind, når de har fået designet en ny hjemmeside. Sådan fungerer det desværre ikke. De fleste små og mellemstore virksomheder, der selv har ansvaret for markedsføringen har opdaget dette.

Du får kun nye besøgende til dit website, når du gør en aktiv indsats med markedsføring af din virksomhed og din hjemmeside. De mest normale kanaler til markedsføring er:

 • SEO optimering
 • Google Ads
 • Google Shopping
 • Facebook annoncering
 • Google Display annoncering

For at kunne få besøgende til din nye hjemmeside skal den være designet og sat op, så den er SEO synlig, og følger de retningslinjer Google udstikker. Desuden skal designet være udarbejdet, så det understøtter virksomhedens salgsstrategi, og er optimeret imod konvertering.

Vi ved præcist hvordan et website skal designes, så det bedst muligt understøtter din markedsføringsstrategi, skaber mest trafik til hjemmesiden og hjælper dig med at optimere din online markedsføring, så du får mest muligt ud af de penge, du investerer i annoncering.

SEO optimeret Wordpress hjemmeside ved SEO Danmark

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, når vi laver digitalt design. Et veldesignet website, der er i tråd med din visuelle identitet, skaber tryghed hos dine kunder, understøtter virksomhedens salgs- og brandingstrategi, og skaber troværdighed i markedet.

Vi følger din designlinje til punkt og prikke, og opdaterer den med de nyeste digitale trends og retningslinjer fra Google.

Benyt vores godkendte og skræddersyede Wordpress løsning, og opnå de bedste resultater. Alle hjemmesider designet af SEO Danmark er sikret følgende funktioner:
 • Brugervenlig
 • Nem at vedligeholde
 • SEO optimeret
 • Lækkert design
 • Godkendt af SEO Danmark
 • Bruger Google standarder
Kontakt os

Avanceret Wordpress hjemmeside med mange funktioner? Vi har løsningen!

Har du behov, der strækker sig udover de mest almindelige visitkort hjemmesider? Så kontakt os, og drøft dit projekt med en af vores designere. Vi har hjulpet mange både mindre og større virksomheder med avancerede løsninger, der involverer alt fra integrationer til medlemssystemer, internationale e-commerce løsninger og E-lærings portaler.

Wordpress har et unikt plugin system, der tillader os at løse snart sagt alt med en kombination af kodning og native plugins.

Wordpress hosting
og drift

Ønsker du ikke selv at stå for drift, hosting og vedligehold af jeres hjemmeside, så kan vi hjælpe dig med dette. Vi har mange års erfaring med serverdrift og vedligehold af hjemmesider.

Kontakt os for information omkring drifts- og serviceaftaler på din hjemmeside.

Tag kontakt  til os

Landingpage form
Billedet viser seo specialist Jesper Nissen fra SEO Danmark

Jesper Nissen

SEO specialist og webdesign

TLF: 29 87 11 13
EMAIL: jesper@seodanmark.dk

Hvorfor vælge Wordpress til din
virksomheds hjemmeside?

Hvordan laver jeg en Wordpress hjemmeside?

Du kontakter os i dag, og så gør vi alt arbejdet for dig. Men hvis du har mod på selv at gøre arbejdet kan du naturligvis også gøre dette.

Vælg dit domænenavn, gå til wordpress.com, download Wordpress derfra, installer det på dit webhotel, og følg de instruktioner du får på skærmen.

Er Wordpress gratis?

Selve systemet Wordpress er gratis at downloade og installere på dit webhotel og domæne, og hvis du er gør-det-selv typen, kan du prøve dig frem.

Vores anbefaling er dog at få en fagperson til at stå for udviklingen, da der er rigtig mange faldgruber, og du kan komme til at skade din hjemmesides synlighed på Google, hvis du laver fejl i opsætningen.

Hvordan arbejder man med Wordpress?

Alle vores hjemmesider kommer installeret med vores brugervenlige og særlige version af Wordpress, der gør den nem at opdatere.

Vi har brugt en del år på at strikke vores løsning sammen, og du får brugernavn og adgangskode udleveret af os, og så kan du logge ind og opdatere dine tekster og oprette nye sider.

Bruges Wordpress ikke kun til blogs?

Det er sandt, at da Wordpress først kom frem, var det beregnet til blogging.

Men det er rigtig mange år siden, og i dag er det et modent og fleksibelt CMS, der er velegnet til selv helt store virksomheders corporate websites.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram