Om SEO Danmark

SEO Bureau i Roskilde

Vi hører til i Roskilde, men har kunder fra hele Danmark. Vi kan sagtens have samarbejder uden at mødes fysisk.

16 års erfaring

Vi har beskæftiget os med webdesign og SEO siden siden 2003.

SEO og WordPress

Vores speciale er SEO-optimerede WordPress hjemmesider.

Historien

SEO Danmark blev grundlagt i april 2019, og er dermed et helt nyt SEO-bureau i Danmark, men tag ikke fejl, vi er meget erfarne. Stifteren Jesper Nissen har en lang karriere bag sig indenfor web-branchen, og har gjort sig den erfaring, at mange virksomheder mangler det samlende led indenfor deres online markedsføring, især med fokus på SEO. Derfor er vores målsætning, at være den eneste samarbejdspartner for de virksomheder vi hjælper, så vi både kan hjælpe med hjemmesider, søgemaskineoptimering, Google Adwords og Facebook markedsføring.

Om Jesper Nissen

Jesper Nissen har mere end 16 års erfaring fra webbranchen, og har de seneste 11 år stået i spidsen for webvirksomheden Computerpeople, som han solgte i februar 2019. Computerpeople har altid været kendt for at levere branchens bedste service, hvilket har resulteret i en top-position på Trustpilot gennem flere år. Det høje personlige serviceniveau bliver videreført i SEO Danmark.

Egentlig startede Jespers karriere et helt andet sted, nemlig som teoretisk fysiker på Københavns Universitet, med speciale i kvantemekaniske fænomener. Herefter arbejdede Jesper for det amerikanske software-firma CSC som konsulent og designer af et laboratoriesystem til hospitaler, et system som stadig anvendes idag.  Jesper Nissen står nu i spidsen for SEO Danmark, og bruger sin mangeårige erfaring og analytiske evner, til at hjælpe virksomheder med at komme i top på Google.

Jesper Nissen

SEO Danmark Jesper Nissen

SEO Ekspert

Erling Simonsen

68928625_368359910502989_4645779421578395648_n

Økonomi

Oliver Düring

SEO Asssistent

Lendl Trazo

Webudvikling

Miljøvenlig pakning

Vi støtter kampen for et bedre klima, og har derfor tilmeldt os til ordningen Miljøvenlig pakning. Vi printer ikke tilbud ud længere, men sender dem kun elektronisk.

Badge

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!