Om SEO Danmark

SEO Bureau i Aalborg

Vi hører til i Aalborg, men har kunder fra hele Danmark. Vi kan sagtens have samarbejder uden at mødes fysisk.

17 års erfaring

Vi har beskæftiget os med webdesign og SEO siden siden 2003.

SEO og WordPress

Vores speciale er SEO-optimerede WordPress hjemmesider.

Historien

SEO Danmark blev grundlagt i april 2019, og er dermed et helt nyt SEO-bureau i Danmark, men tag ikke fejl, vi er meget erfarne.

Stifteren Jesper Nissen har en lang karriere bag sig indenfor web-branchen, og har gjort sig den erfaring, at mange virksomheder mangler det samlende led indenfor deres online markedsføring, især med fokus på SEO.

Derfor er vores målsætning, at være den eneste samarbejdspartner for de virksomheder vi hjælper, så vi både kan hjælpe med hjemmesider, søgemaskineoptimering, Google Adwords og Facebook markedsføring.

Om Jesper Nissen

Jesper Nissen har mere end 17 års erfaring fra webbranchen, og har igennem 11 år stået i spidsen for webvirksomheden Computerpeople, som han solgte i februar 2019. Computerpeople har altid været kendt for at levere branchens bedste service, hvilket har resulteret i en top-position på Trustpilot gennem flere år. Det høje personlige serviceniveau bliver videreført i SEO Danmark.

Egentlig startede Jespers karriere et helt andet sted, nemlig som teoretisk fysiker på Københavns Universitet, med speciale i kvantemekaniske fænomener. Herefter arbejdede Jesper for det amerikanske software-firma CSC som konsulent og designer af et laboratoriesystem til hospitaler, et system som stadig anvendes idag.

Jesper Nissen står nu i spidsen for SEO Danmark, og bruger sin mangeårige erfaring og analytiske evner, til at hjælpe virksomheder med at komme i top på Google.

Jesper Nissen

Jesper Nissen - SEO Danmark
SEO Ekspert

Oliver Düring

Oliver During SEO og Video
SEO Assistent / video ekspert

Lene Simonsen

Lene Simonsen Økonomiansvarlig
SEO Assistent

Matthias Balthasar Nielsen

linkbuilding seo optimering
SEO Assistent

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!

SD Teknik fik en 6 dobling af omsætning på 6 måneders SEO

Vi blev kontaktet i november 2020 af virksomheden SD Teknik, der godt kunne tænke sig en øget omsætning på deres webshop. Ved at sammenligne deres hjemmeside med konkurrenternes, kunne vi se, de først og fremmest var bagud på indhold. Vi designede en contentplan, og udførte samtidig en skræddersyet linkbuilding kampagne.

Efter 5 måneder kan man se resultatet. En 6 dobling af omsætningen! Det bedste ved det hele er, at denne type resultat er blivende. I modsætning til Google Ads. Der er lagt mange timers dedikeret arbejde på hjemmeside og linkbuilding. Og dette arbejder forsvinder ikke, hvis kunden skulle vælge at pause eller stoppe samarbejdet.

Kontakt os, hvis du har lyst til at høre mulighederne for din hjemmeside eller webshop.

SD TEknik SEO reference SEO Danmark wordpress hjemmeside reference seodanmark https://seodanmark.dk
laptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram