SEO

SEO - også tit kaldet seo optimering - er en forkortelse for det engelske Search Engine Optimization, eller på dansk Søgemaskineoptimering

SEO, Google optimering, seo optimering, søgemaskineoptimering. Disse ofte brugte termer dækker over det samme begreb; Processen med at bearbejde alt på og omkring en hjemmeside med det formål at skubbe den højere op på forskellige søgemaskiners søgeresultater.

SEO er andet end Google

Når vi idag taler om SEO, tænker vi alle på Google. Men der er mange forskellige søgemaskiner på nettet. Bing, DuckDuckGo og Yahoo er i 2021 de nok 3 største konkurrenter til Google.

Elementerne i SEO Optimering

De grundlæggende elementer i seo optimering af en hjemmeside eller webshop kan groft sagt deles ind i følgende elementer:

  • Linkbuilding
  • Onpage SEO
  • Teknisk SEO
  • Tekstforfatning

Linkbuilding

Linkbuilding er processen med at skabe backlinks til din hjemmeside. Se artiklen om backlinks.

Onpage SEO

Onpage SEO er processen med at optimere den enkelte side, eller det enkelte produkt på din hjemmeside/webshop, så indholdet er målrettet et enkelt søgeord, eller en søgeords sætning. Det indbefatter blandt andet, at sætte søgeord ind de relevante steder på siden.

Teknisk SEO

Teknisk seo er processen med at optimere alt det tekniske på en hjemmeside. Det kan være loadinghastighed, responsivt mobilvenligt design, eller Schema/struktureret data.

Tekstforfatning

Tekstforfatning er taget med som et selvstændigt punkt. Er der ikke noget tekst på en hjemmeside, har Google og de andre søgemaskiner ikke noget at læse og indeksere. Unikke, lange og fyldestgørende tekster fylder idag mere og mere i Googles bedømmelse af, hvor højt din hjemmeside skal ligge i søgeresultaterne.

Har du brug for hjælp til din online markedsføring?

Kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores SEO specialister

TLF: 29 87 11 13

Email: info@seodanmark.dk

SD Teknik fik en 6 dobling af omsætning på 6 måneders SEO

Vi blev kontaktet i november 2020 af virksomheden SD Teknik, der godt kunne tænke sig en øget omsætning på deres webshop. Ved at sammenligne deres hjemmeside med konkurrenternes, kunne vi se, de først og fremmest var bagud på indhold. Vi designede en contentplan, og udførte samtidig en skræddersyet linkbuilding kampagne. Efter 5 måneder kan man se resultatet. En 6 dobling af omsætningen! Det bedste ved det hele er, at denne type resultat er blivende. I modsætning til Google Ads. Der er lagt mange timers dedikeret arbejde på hjemmeside og linkbuilding. Og dette arbejder forsvinder ikke, hvis kunden skulle vælge at pause eller stoppe samarbejdet. Kontakt os, hvis du har lyst til at høre mulighederne for din hjemmeside eller webshop.
SD TEknik SEO reference SEO Danmark wordpress hjemmeside reference seodanmark https://seodanmark.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram