Google Adwords Annoncering

Vækst i din virksomhed med Google Ads

Nå potentielle kunder, når de søger

Google Ads kan hjælpe dig med at skabe kontakt til dine potentielle kunder, når de søger på Google efter serviceydelser som din virksomhed leverer. Betal kun for de klik, der kommer til din annonce. Få resultater med vores google optimerede Google Ads.

Kontakt os

Bliv vist på Google, når folk søger efter det, du tilbyder

Få din annonce vist på Google, i det øjeblik folk søger efter dit produkt

Google indeholder næsten svar på alle vores spørgsmål og ønsker. Få vist din annonce i det præcise øjeblik, hvor folk søger efter virksomheder som din, eller produkter du sælger. Med timede annoncer, kan du ramme præcist, og få optimeret chancen for at konvertere en bruger til en kunde.

Kontakt os

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!

SD Teknik fik en 6 dobling af omsætning på 6 måneders SEO

Vi blev kontaktet i november 2020 af virksomheden SD Teknik, der godt kunne tænke sig en øget omsætning på deres webshop. Ved at sammenligne deres hjemmeside med konkurrenternes, kunne vi se, de først og fremmest var bagud på indhold. Vi designede en contentplan, og udførte samtidig en skræddersyet linkbuilding kampagne. Efter 5 måneder kan man se resultatet. En 6 dobling af omsætningen! Det bedste ved det hele er, at denne type resultat er blivende. I modsætning til Google Ads. Der er lagt mange timers dedikeret arbejde på hjemmeside og linkbuilding. Og dette arbejder forsvinder ikke, hvis kunden skulle vælge at pause eller stoppe samarbejdet. Kontakt os, hvis du har lyst til at høre mulighederne for din hjemmeside eller webshop.
SD TEknik SEO reference SEO Danmark wordpress hjemmeside reference seodanmark https://seodanmark.dk
laptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram