Backlinks - hvad er det

Hvad er backlinks? Det er det engelske ord for, når hjemmesider "linker" til hinanden. For eksempel, når krak.dk linker til din virksomheds forside. Eller når du læser en artikel på en hjemmeside, der tester en højttaler, og så så kan klikke videre til producentens hjemmeside. Så er det også et backlink.

Man kalder det et backlink, fordi der er en anden hjemmeside der linker "tilbage" til din hjemmeside.

Backlinks er en essentiel del af SEO Optimering

At arbejde med backlinks er en essentiel del af din seo optimering, hvis du ønsker bedre resultater for din hjemmeside i Googles søgemaskine. Backlinks er vigtige at have på din hjemmeside, fordi det er en grundlæggende parameter i Googles algoritme for at komme højt op i placeringerne. Det var backlinks Googles søgemaskine blev baseret på tilbage i 90'erne da den blev grundlagt.

Backlinks er en stadig vigtigere parameter

Google bliver bedre for hvert år der går, til at frasortere spamlinks. Men det betyder paradoksalt nok, at links får en større og større betydning. Alle og enhver kan besøge en blog, og skrive kommentarer med link tilbage til deres hjemmeside, men ikke alle er i stand til at få kvalitetslinks fra "rigtige" nyhedsmedier. Denne type links kommer til at vokse helt enormt i betydning de kommende år.

Har du brug for hjælp til din online markedsføring?

Kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores SEO specialister

TLF: 29 87 11 13

Email: info@seodanmark.dk

SD Teknik fik en 6 dobling af omsætning på 6 måneders SEO

Vi blev kontaktet i november 2020 af virksomheden SD Teknik, der godt kunne tænke sig en øget omsætning på deres webshop. Ved at sammenligne deres hjemmeside med konkurrenternes, kunne vi se, de først og fremmest var bagud på indhold. Vi designede en contentplan, og udførte samtidig en skræddersyet linkbuilding kampagne. Efter 5 måneder kan man se resultatet. En 6 dobling af omsætningen! Det bedste ved det hele er, at denne type resultat er blivende. I modsætning til Google Ads. Der er lagt mange timers dedikeret arbejde på hjemmeside og linkbuilding. Og dette arbejder forsvinder ikke, hvis kunden skulle vælge at pause eller stoppe samarbejdet. Kontakt os, hvis du har lyst til at høre mulighederne for din hjemmeside eller webshop.
SD TEknik SEO reference SEO Danmark wordpress hjemmeside reference seodanmark https://seodanmark.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram