TJEK OM DU KAN KOMME
ØVERST PÅ GOOGLE

Lille formular

SEO Danmark er Danmarks bedste SEO bureau med base i Aalborg.
Indtast din hjemmesideadresse, og se om din hjemmeside har potentiale til at vinde over dine konkurrenter.

SEO LEASING

Din virksomhed mangler kunder, men du mangler likviditet til en ny seo optimeret hjemmeside? Så er SEO LEASING noget for dig! Vi designer, programmer og seo optimerer en ny hjemmeside til dig uden udbetaling fra din side. Din eneste betaling er en fast lav leasing ydelse hver måned. Og alle kunderne? Dem får du!

https://seodanmark.dk/seo-leasing seo leasing seod

SEO LEASING

Vi designer og seo optimerer en ny hjemmeside til dig. Du slipper for en stor udbetaling, og betaler fast leasing ydelse hver måned. Vi sørger for hosting, vedligehold og løbende seo optimering. Det tætteste du kommer på en digital all-inclusive løsning!
SEO LEASING

Wordpress hjemmeside cases

Vi opnår de bedste resultater i forhold til SEO, når vi både laver design, kodning og seo. De to virksomheder forneden er eksempler på hjemmesider, som vi har designet og bygget fra bunden, og også lavet seo optimering på.

Aisen møbler wordpress hjemmeside reference seodanmark https://seodanmark.dk
Smækker reference SEO Danmark wordpress hjemmeside reference seodanmark https://seodanmark.dk

ANDRE SEO YDELSER

HVIS DU GERNE VIL VINDE DE KOSTBARE PLACERINGER FORAN DINE KONKURRENTER, SÅ ER DER INGEN VEJ UDENOM SEO, UDFØRT AF ET KOMPETENT SEO BUREAU. 
HOS SEO DANMARK ER VI KONKURRENCEMENNESKER, OG VI ELSKER UDFORDRINGEN I AT LEVERE TOPPLACERINGER. VELKOMMEN TIL!

SEO Optimering

Vi seo optimerer din hjemmeside, så du vinder placeringerne foran dine konkurrenter.
SEO Optimering
linkbuilding seo optimering

Link building

Vi skræddersyer og udfører en link-building strategi til din hjemmeside.
Linkbuilding
seo mentorship

SEO Mentorship

Vi samarbejder om seo optimering af jeres hjemmeside.
SEO Mentorship

SEO

Hvem ved hvordan Google egentlig virker? Det eneste rigtige svar på det spørgsmål er, det ved kun Google selv. Vi har dog fundet en niche, så vi med videnskabelige tests kan identificere hvilke faktorer der skal optimeres, for den mest effektive seo optimering.

Vi studerer Googles algoritme flere timer dagligt, for at holde vores viden up-to-date, og vi justerer jævnligt i vores metoder, så vi hele tiden anvender de mest optimale teknikker. Vi samarbejder med nogle af de største seo-eksperter i verdesn og er medlem af flere lukkede seo testgrupper.

Vi anvender udelukkende seo-teknikker, der er i overensstemmelse med Googles retningslinjer, så du er beskyttet mod en eventuel manuel straf fra Google. Vi dokumenterer desuden alt vores arbejde med månedlige rapporter og telefonsamtaler eller fysiske møder.

Vil du høre mere om, hvordan vi specifikt kan lave søgemaskineoptimering for dig, så giv os et kald.

SEO optimering
seo optimering - seo danmark
seo analyse - seo danmark

Google Adwords

Betalt annoncering

Vi anbefaler stort set altid Google Adwords til de af vores kunder, der ønsker betalt annoncering. Dette skyldes at Google Adwords er den vel nok mest effektive annonceringsmetode, når man vurderer alle betalte annonceringsmodeller over en bred kam.

Det skyldes, at vi fanger kunden på præcis det tidspunkt, hvor de er mest villige til at købe; Nemlig når de søger efter et specifikt ord eller emne på Google. Og hvis din hjemmeside træder frem i søgeresultaterne der, ja så har du en stor chance for at få salget.

Annoncering på Google dækker både over tekstannoncer, Display annoncering, remarketing, Youtube annoncering og Google Shopping, og vi kan hjælpe dig med det hele. Både analyse, opsætning, vedligehold og optimering.

Google Adwords

WordPress hjemmeside

WordPress webbureau med 8+ års erfaring i WordPress

Vidste du at over 50% af alle hjemmesider bygget med CMS er bygget i WordPress? Det er også vores foretrukne system til at lave hjemmesider. Dette skyldes fleksibiliteten, udbredelsen af systemet, og det faktum at det giver supergode resultater at seo-optimere en hjemmeside, der er lavet i WordPress.

Vi har igennem videnskabelige tests identificeret det hurtigst loadende tema til WordPress. Dette er vigtigt, fordi en hjemmesides loadinghastighed er blevet en af de vigtigste rankingfaktorer fra Google overhovedet. Derudover har vi igennem årene opbygget en unik viden om, hvilke plugins der egner sig bedst til seo og hastighedsoptimering.

Alt bliver designet fra bunden efter dit ønske.

WordPress hjemmeside
wordpress hjemmeside - seo danmark
lokal seo seodanmark

Lokal SEO

Til den lokale virksomhed

Du ved hvad du gør, når du skal finde en tømrer eller murer til dit hus. Du går på Google, og søger Murer Slagelse. (Hvis du altså kommer fra Slagelse...). Den murervirksomhed der ligger øverst i Google Maps, får næsten alle henvendelser og telefonopkald. Og disciplinen i at få DIN hjemmeside til at få den eftertragtede øverste plads i Google Maps, er Lokal SEO.

Vi er specialister i præcis dette, og vi gør blandt andet følgende for dig:

 • Skriver lokationssider
 • Optimerer din GMB profil
 • Lokal linkbuilding
 • Optimering af dine andre Google profiler
SEO analyse

Har du brug for hjælp til din online markedsføring?

Kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores SEO specialister

TLF: 29 87 11 13

Email: info@seodanmark.dk

SD Teknik fik en 6 dobling af omsætning på 6 måneders SEO

Vi blev kontaktet i november 2020 af virksomheden SD Teknik, der godt kunne tænke sig en øget omsætning på deres webshop. Ved at sammenligne deres hjemmeside med konkurrenternes, kunne vi se, de først og fremmest var bagud på indhold. Vi designede en contentplan, og udførte samtidig en skræddersyet linkbuilding kampagne. Efter 5 måneder kan man se resultatet. En 6 dobling af omsætningen! Det bedste ved det hele er, at denne type resultat er blivende. I modsætning til Google Ads. Der er lagt mange timers dedikeret arbejde på hjemmeside og linkbuilding. Og dette arbejder forsvinder ikke, hvis kunden skulle vælge at pause eller stoppe samarbejdet. Kontakt os, hvis du har lyst til at høre mulighederne for din hjemmeside eller webshop.
SD TEknik SEO reference SEO Danmark wordpress hjemmeside reference seodanmark https://seodanmark.dk

Seo bureau fra Aalborg (og hele Danmark)

Professionelt seo bureau med mange års erfaring

Dit bedste seo bureau (og sidste)

Der er mange seo-bureauer i Danmark, men vi vil gerne være dit næste (og sidste). Vi har mange succesfulde samarbejder bag os, hvor vi har hjulpet forskellige typer virksomheder med at nå deres mål med søgemaskineoptimering.

Hvordan arbejder vi i SEO Danmark?

Vi starter alle samarbejder med en grundig analyse af din hjemmesides muligheder. INDEN du er blevet kunde! Så vi er helt sikker på, at vi kan hjælpe dig, og vi kan give dig et estimat på, hvor mange måneder det vil tage, før du når dine mål.

Vi er meget transparente i vores kunde samarbejder, og vi leverer punktformede lister ved hver månedsafslutning med udført arbejde. Du er landet her, fordi du leder efter en leverandør, så grib chancen, og tag kontakt til os, hvis du vil have et friskt syn på dine muligheder. En telefonsamtale koster ingenting!

Geografi betyder ingenting

Selvom vi har til huse i Aalborg, behøver det ikke være en forhindring, hvis din virksomhed ikke er tæt på os rent geografisk. Vores arbejde har en natur, der gør, at vi ikke behøver sidde på kontor sammen, når vi udfører vores arbejde.

Vi har både kunder i Aalborg, København, Roskilde, USA, England og Schweiz. Det meste kommunikation klarer vi enten over Skype, pr mail eller over en telefonsamtale. Kontakt os, for at høre hvilke muligheder, der er for din virksomhed.

Hvordan vælger du det rigtige seo bureau

Når du skal tage stilling til, hvem der skal hjælpe dig med den helt essentielle og faktisk meget følsomme opgave, som SEO er, så er der nogle få punkter som du bør tage stilling til:

 • Hvad er dit seo bureaus omdømme. Taler folk godt om dem i branchen, eller har de lutter 1-stjernede anmeldelser på Trustpilot.
 • Hvad er deres resultater? Lægger de dem ud på hjemmesiden, eller får du mulighed for at få præsenteret referencer ved forespørgsel?
 • Får du realistiske estimater? SEO er tit en langsigtet investering, og det kan være en alarmklokke, hvis du hører sætninger som "Vi garanterer dig, at du ligger nummer 1 på dit søgeord allerede efter en måned..."
 • Er der åbenhed om metoder og strategier? Et professionelt seo bureau er ikke bange for at lægge alle sine metoder ud, og fortælle alt i detaljer. Det gør vi for alle vores kunder, og der bør ikke være nogle hemmeligheder på dette område. Er der ting dit bureau ikke vil debattere, er der helt sikkert ugler i mosen.
 • Jævnlig og forståelig afrapportering. Du betaler for ekspertisen, og fortjener rapporter der tydeligt viser hvad tiden er passeret med, og hvilke mål, der er opnået. Det kan være i form af trafik, placeringer eller antal henvendelser.
 • Fast kontaktperson. Det er naturligvis ikke et problem ved små bureauer, men helt sikkert en kilde til stor frustration for dig, hvis du skal igennem omstillingen først, og dernæst får en projektleder i røret, der intet aner om SEO. Det er altid bedst for dig, at tale direkte med eksperten.
 • Pris. Selvom dette punkt er sidst på listen, er det formentlig det vigtigste for dig. Hvis du får en pris på 9.000/måned for seo, så spørg ind til, hvad du får og hvor mange timer der eventuelt garanteres.
Kontakt os
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram