Hvad er unaturlig linkbuilding

September 3, 2021
,

Hvad er unaturlig linkbuilding? Unaturlig linkbuilding, spam linkbuilding eller blackhat linkbuilding. Begrebet dækker over, at der bliver bygget links ind til hjemmesiden i et, set fra Googles øjne, unaturligt højt tempo, i en usædvanlig sammensætning og/eller i en unaturlig stor mængde.

Hvordan opstår unaturlig linkbuilding?

Forestil dig, at du er i en process med at opbygge din hjemmesides resultater på Google. Du har hørt om linkbuilding, og du går nu ind på en masse blog hjemmesider, og kommenterer alle blogindlæg med et link ind til din hjemmeside. Gør du det en gang, vil det naturligvis ikke blive anset som unaturligt af søgemaskinerne. Men gør du det flere hundrede gange indenfor en uge, vil det med sikkerhed blive anset som unaturlig linkbuilding eller spamlinks. På samme måde vil det af søgemaskinerne blive opfattet som unaturligt, hvis du indenfor en kort tidsperiode, opretter dig på hundredevis af profilhjemmesider med links ind til din hjemmeside.

Bliver min hjemmeside straffet af unaturlig linkbuilding?

Google er idag blevet meget dygtige til at bortsortere spamlinks, eller links bygget på en unaturlig måde. Det vil sige, du får formentlig slet ikke nogen effekt af links bygget på en unaturlig måde. I værste fald kan du få en algoritmisk eller manuel straf, men det hører til sjældenhederne.

Kategorier

Kontakt Os

Kontaktformular
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram