XML sitemap - hvad er xml sitemap

Hvad er XML sitemap

Hvad er XML sitemap, og hvad bruges det til? XML er en forkortelse af de engelske ord Extensible Markup Language. Fra Wikipedia: XML er teknisk standard, der definerer et sæt regler at kode dokumenter i et format, der er læsbart af både mennesker og maskiner. Link til artikel fra Wikipedia her. Et sitemap er en fil på din hjemmeside, der indeholder struktureret information omkring blandt andet filer, sider og andet indhold. Et XML sitemap er dermed en særlig type sitemap, der er struktureret ved hjælp af XML kode.

Hvordan laver man et XML sitemap

Heldigvis skal man ikke selv programmere sit XML sitemap. De fleste hjemmesidesystemer understøtter idag XML sitemaps. Vi anbefaler i SEO Danmark brug af seo pluginnet SEOPress Pro, og du kan læse om deres xml sitemaps her.

Hvad betyder et XML sitemap for SEO

Et XML sitemap fortæller søgemaskinerne på en struktureret facon, hvad dit website indeholder. Det gør dermed deres opgave nemmere, når de skal crawle, forstå og indeksere din hjemmeside. Når du laver seo optimering, får du hermed en indirekte fordel, fordi du er sikker på, at søgemaskinerne har læst indholdet af din hjemmeside.

Har du brug for hjælp til din online markedsføring?

Kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores SEO specialister

TLF: 29 87 11 13

Email: info@seodanmark.dk

SD Teknik fik en 6 dobling af omsætning på 6 måneders SEO

Vi blev kontaktet i november 2020 af virksomheden SD Teknik, der godt kunne tænke sig en øget omsætning på deres webshop. Ved at sammenligne deres hjemmeside med konkurrenternes, kunne vi se, de først og fremmest var bagud på indhold. Vi designede en contentplan, og udførte samtidig en skræddersyet linkbuilding kampagne. Efter 5 måneder kan man se resultatet. En 6 dobling af omsætningen! Det bedste ved det hele er, at denne type resultat er blivende. I modsætning til Google Ads. Der er lagt mange timers dedikeret arbejde på hjemmeside og linkbuilding. Og dette arbejder forsvinder ikke, hvis kunden skulle vælge at pause eller stoppe samarbejdet. Kontakt os, hvis du har lyst til at høre mulighederne for din hjemmeside eller webshop.
SD TEknik SEO reference SEO Danmark wordpress hjemmeside reference seodanmark https://seodanmark.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram