Hvad er title tag, og hvad betyder det for SEO?

Hvad er title tag?

Title tag er en html kode, der bliver sat ind på en hjemmeside på dit website. Den fortæller søgemaskiner og mennesker titlen på den enkelte underside. Title tag er en af de vigtigste parametre for Google til at forstå hvad din hjemmeside omhandler, og er derfor helt essentiel for din søgemaskineoptimering.

Hvordan sætter man title tag ind på hjemmesiden?

Title tag skal sættes ind i headeren i din html kode. Anvender du et CMS til at bygge din hjemmeside, skal du kigge efter feltet "Title" eller "Webpage title" når du er inde og redigere din hjemmeside, og sætte titlen ind der. Anvender du Wordpress er det særligt nemt. Der er et specifikt felt, når du redigerer en sides egenskaber, som har titlen "Title". Der skal du sætte titlen ind.

Hvordan ser jeg om title tag er sat korrekt ind?

Når du har sat title tag ind, skal du åbne din side i et nyt faneblad i din browser. Det du har sat ind i title tag vises på fanebladet. Når Google har været forbi din hjemmeside og læst indholdet, vil du ydermere som regel kunne se indholdet af title tag som titlen på linket ind til din hjemmeside i Googles søgeresultater.

Har du brug for hjælp til din online markedsføring?

Kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores SEO specialister

TLF: 29 87 11 13

Email: info@seodanmark.dk

SD Teknik fik en 6 dobling af omsætning på 6 måneders SEO

Vi blev kontaktet i november 2020 af virksomheden SD Teknik, der godt kunne tænke sig en øget omsætning på deres webshop. Ved at sammenligne deres hjemmeside med konkurrenternes, kunne vi se, de først og fremmest var bagud på indhold. Vi designede en contentplan, og udførte samtidig en skræddersyet linkbuilding kampagne. Efter 5 måneder kan man se resultatet. En 6 dobling af omsætningen! Det bedste ved det hele er, at denne type resultat er blivende. I modsætning til Google Ads. Der er lagt mange timers dedikeret arbejde på hjemmeside og linkbuilding. Og dette arbejder forsvinder ikke, hvis kunden skulle vælge at pause eller stoppe samarbejdet. Kontakt os, hvis du har lyst til at høre mulighederne for din hjemmeside eller webshop.
SD TEknik SEO reference SEO Danmark wordpress hjemmeside reference seodanmark https://seodanmark.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram