Sitemap - Hvad er et sitemap

Hvad er et sitemap på en hjemmeside?

Et sitemap er en fil på din hjemmeside, hvor du angiver hvilke sider, posts, billeder, filer og videoer der ligger på din hjemmeside. Et sitemap bliver brugt af søgemaskiner til bedre at forstå hvordan din hjemmesides struktur. Sitemaps er derfor vigtige for din SEO. Et sitemap kan indeholde alle typer nævnte filer på en gang, men kan også være delt op i undersitemaps, såsom:

  • Sitemap med sider
  • Sitemap med posts/indlæg
  • Sitemap med kategorier
  • Sitemap med tags
  • Sitemap med filer
  • Sitemap med videoer
  • Sitemap med authors/forfattere

Hvordan laver jeg et sitemap?

I moderne cms systemer såsom Wordpress, er det ikke noget du selv skal lave. Har du installeret et seo-plugin såsom Yoast eller SEO Press PRO, udarbejder hjemmesiden det automatisk. Du kan med fordel uploade det til Google Search Console, og dermed informere Google direkte om din hjemmesidestruktur.

Har du brug for hjælp til din online markedsføring?

Kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores SEO specialister

TLF: 29 87 11 13

Email: info@seodanmark.dk

SD Teknik fik en 6 dobling af omsætning på 6 måneders SEO

Vi blev kontaktet i november 2020 af virksomheden SD Teknik, der godt kunne tænke sig en øget omsætning på deres webshop. Ved at sammenligne deres hjemmeside med konkurrenternes, kunne vi se, de først og fremmest var bagud på indhold. Vi designede en contentplan, og udførte samtidig en skræddersyet linkbuilding kampagne. Efter 5 måneder kan man se resultatet. En 6 dobling af omsætningen! Det bedste ved det hele er, at denne type resultat er blivende. I modsætning til Google Ads. Der er lagt mange timers dedikeret arbejde på hjemmeside og linkbuilding. Og dette arbejder forsvinder ikke, hvis kunden skulle vælge at pause eller stoppe samarbejdet. Kontakt os, hvis du har lyst til at høre mulighederne for din hjemmeside eller webshop.
SD TEknik SEO reference SEO Danmark wordpress hjemmeside reference seodanmark https://seodanmark.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram