RSS - Hvad er RSS

Hvad er RSS

Hvad er RSS? RSS er en forkortelse for de engelske ord Really Simple Syndication. RSS er en webstandard, der tillader webapplikationer at tilgå indhold fra en hjemmeside systematisk og automatisk, og anvende dette indhold til syndikering. Man taler om at en hjemmeside har et RSS feed, hvis den pågældende hjemmeside anvender RSS.

Hvad bruges RSS til - Syndikering af indhold ved hjælp af RSS

Hvad anvendes RSS så til? Det praktiske formål for et RSS feed er, at hver gang en hjemmeside, der har et RSS feed, publicerer noget indhold, bliver det automatisk lagt op i RSS feed for den pågældende hjemmeside. De webapplikationer, der abbonnerer på det pågældende RSS feed, kan dernæst anvende det til at reproducere og publicere det nye indhold på andre webmedier, eller gemme det på andre lagermedier. At anvende et RSS feed til at fordele indhold på mere end en hjemmeside på denne måde, kalder man syndikering af indhold. Syndikering af indhold er en særlig sofistikeret måde at lave backlinks på.

Har du brug for hjælp til din online markedsføring?

Kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores SEO specialister

TLF: 29 87 11 13

Email: info@seodanmark.dk

SD Teknik fik en 6 dobling af omsætning på 6 måneders SEO

Vi blev kontaktet i november 2020 af virksomheden SD Teknik, der godt kunne tænke sig en øget omsætning på deres webshop. Ved at sammenligne deres hjemmeside med konkurrenternes, kunne vi se, de først og fremmest var bagud på indhold. Vi designede en contentplan, og udførte samtidig en skræddersyet linkbuilding kampagne. Efter 5 måneder kan man se resultatet. En 6 dobling af omsætningen! Det bedste ved det hele er, at denne type resultat er blivende. I modsætning til Google Ads. Der er lagt mange timers dedikeret arbejde på hjemmeside og linkbuilding. Og dette arbejder forsvinder ikke, hvis kunden skulle vælge at pause eller stoppe samarbejdet. Kontakt os, hvis du har lyst til at høre mulighederne for din hjemmeside eller webshop.
SD TEknik SEO reference SEO Danmark wordpress hjemmeside reference seodanmark https://seodanmark.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram