PPC - hvad betyder det

Hvad er PPC?

Hvad er PPC? PPC er en engelsk forkortelse, og står for Pay Pr Click. Direkte oversat til Dansk betyder det Betaling pr klik. PPC er en annonceringsmodel, der benyttes til at generere trafik ind til en hjemmeside med betalt annoncering, heraf navnet Pay Pr Click. Nogle af de hyppigst benyttede kanaler for PPC er Facebook annoncering og Google Ads. Kort fortalt, kan man sige at PPC er betalt online annoncering.

Hvordan virker PPC - betalt annoncering

En PPC kampagne er baseret på, at der indgås en aftale imellem en hjemmeside (eller hjemmesidens ejer) samt en søgemaskine eller en annoncør, såsom Google. I aftalen indgår den type trafik hjemmesideejeren ønsker, budgettet der ønskes at blive brugt, samt målgruppe og hvor man vil have vist sine annoncer. Når annoncekampagnen er sat op, bliver annoncerne derefter vist på nettet, på Google, på Youtube eller hvor man nu har defineret at de skal vises. Kerneelementet i modellen er, at kunden kun betaler for de klik, der kommer på annoncerne. Altså betaling pr klik.

Har du brug for hjælp til din online markedsføring?

Kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores SEO specialister

TLF: 29 87 11 13

Email: info@seodanmark.dk

SD Teknik fik en 6 dobling af omsætning på 6 måneders SEO

Vi blev kontaktet i november 2020 af virksomheden SD Teknik, der godt kunne tænke sig en øget omsætning på deres webshop. Ved at sammenligne deres hjemmeside med konkurrenternes, kunne vi se, de først og fremmest var bagud på indhold. Vi designede en contentplan, og udførte samtidig en skræddersyet linkbuilding kampagne. Efter 5 måneder kan man se resultatet. En 6 dobling af omsætningen! Det bedste ved det hele er, at denne type resultat er blivende. I modsætning til Google Ads. Der er lagt mange timers dedikeret arbejde på hjemmeside og linkbuilding. Og dette arbejder forsvinder ikke, hvis kunden skulle vælge at pause eller stoppe samarbejdet. Kontakt os, hvis du har lyst til at høre mulighederne for din hjemmeside eller webshop.
SD TEknik SEO reference SEO Danmark wordpress hjemmeside reference seodanmark https://seodanmark.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram