DHTML

Hvad er DHTML?

DHTML er en forkortelse for det engelske Dynamic Hypertext Markup Language. Dhtml er et hjemmeside programmeringssprog, der anvendes til for eksempel at gøre en Wordpress hjemmeside/website mere interaktiv. Man programmerer i DHTML ved at benytte sig af Javascript og CSS, og blande det sammen med CSS.

DHTML anvendes typisk, når man har hjemmesider der skal kunne kommunikere med en webserver, og gemme indhold, som brugeren indtaster på hjemmesiden. Nogle webshops anvender for eksempel DHTML for at opsamle og gemme data omkring de ting brugeren foretager sig på hjemmesiden.

Har du brug for hjælp til din online markedsføring?

Kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores SEO specialister

TLF: 29 87 11 13

Email: info@seodanmark.dk

SD Teknik fik en 6 dobling af omsætning på 6 måneders SEO

Vi blev kontaktet i november 2020 af virksomheden SD Teknik, der godt kunne tænke sig en øget omsætning på deres webshop. Ved at sammenligne deres hjemmeside med konkurrenternes, kunne vi se, de først og fremmest var bagud på indhold. Vi designede en contentplan, og udførte samtidig en skræddersyet linkbuilding kampagne. Efter 5 måneder kan man se resultatet. En 6 dobling af omsætningen! Det bedste ved det hele er, at denne type resultat er blivende. I modsætning til Google Ads. Der er lagt mange timers dedikeret arbejde på hjemmeside og linkbuilding. Og dette arbejder forsvinder ikke, hvis kunden skulle vælge at pause eller stoppe samarbejdet. Kontakt os, hvis du har lyst til at høre mulighederne for din hjemmeside eller webshop.
SD TEknik SEO reference SEO Danmark wordpress hjemmeside reference seodanmark https://seodanmark.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram