301 redirect - hvad er det?

Hvad er en 301 redirect?

Hvad er en 301 redirect? En 301 redirect er en statuskode som en hjemmeside (webserver) sender til søgemaskinerobotter og browsere, og som indikerer at den webside der besøges er PERMANENT flyttet til en anden lokation. Det betyder, at browseren automatisk bliver viderestillet til en ny url adresse, istedet for den adresse, der først blev tastet ind i browseren.

Hvornår anvendes 301 redirect

En 301 redirect anvendes typisk, når man etablerer en ny hjemmeside i et nyt cms system. Url strukturen ændres, og derfor bliver webmasteren nødt til at etablere 301 redirects, viderestillinger, fra alle gamle urler til alle nye urler.

Det kan også tænkes, at en seo specialist ønsker at lave om på url strukturen på en eksisterende hjemmeside, for at give bedre placeringer på Google. For eksempel, hvis der ikke er søgeord i de gamle urler, kan det være et scenarie, hvor seo eksperten introducerer nye urler, med søgeord i, og sørger for at lave viderestillinger fra alle gamle urler, til de nye optimerede urler.

Har du behov for assistance til din SEO? Klik da her: seo optimering pris

Har du brug for hjælp til din online markedsføring?

Kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores SEO specialister

TLF: 29 87 11 13

Email: info@seodanmark.dk

SD Teknik fik en 6 dobling af omsætning på 6 måneders SEO

Vi blev kontaktet i november 2020 af virksomheden SD Teknik, der godt kunne tænke sig en øget omsætning på deres webshop. Ved at sammenligne deres hjemmeside med konkurrenternes, kunne vi se, de først og fremmest var bagud på indhold. Vi designede en contentplan, og udførte samtidig en skræddersyet linkbuilding kampagne. Efter 5 måneder kan man se resultatet. En 6 dobling af omsætningen! Det bedste ved det hele er, at denne type resultat er blivende. I modsætning til Google Ads. Der er lagt mange timers dedikeret arbejde på hjemmeside og linkbuilding. Og dette arbejder forsvinder ikke, hvis kunden skulle vælge at pause eller stoppe samarbejdet. Kontakt os, hvis du har lyst til at høre mulighederne for din hjemmeside eller webshop.
SD TEknik SEO reference SEO Danmark wordpress hjemmeside reference seodanmark https://seodanmark.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram