200 OK statuskode - Hvad betyder 200 ok

Hvad betyder 200 OK response koden

Hvad betyder statuskoden 200 OK? HTTP 200 OK indikerer at forespørgslen til en given webside lykkedes, og der blev returneret et gyldigt resultat.

Hvor anvendes 200 OK response koden?

Hvis du for eksempel anvender et seo værktøj såsom Screaming Frog, vil du, når du har lavet et crawl af din hjemmeside, kunne sortere dine websider efter statuskode. Og en af de pågældende statuskoder vil så være 200 OK. I denne forbindelse vil du altså kunne bruge 200OK koden til at sortere de gyldige websider til/fra i din seo analyse af hjemmesiden.

Det kan være svært at vurdere hvad SEO koster, men leder du efter assistance til din seo så klik her: seo optimering pris

Har du brug for hjælp til din online markedsføring?

Kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores SEO specialister

TLF: 29 87 11 13

Email: info@seodanmark.dk

SD Teknik fik en 6 dobling af omsætning på 6 måneders SEO

Vi blev kontaktet i november 2020 af virksomheden SD Teknik, der godt kunne tænke sig en øget omsætning på deres webshop. Ved at sammenligne deres hjemmeside med konkurrenternes, kunne vi se, de først og fremmest var bagud på indhold. Vi designede en contentplan, og udførte samtidig en skræddersyet linkbuilding kampagne. Efter 5 måneder kan man se resultatet. En 6 dobling af omsætningen! Det bedste ved det hele er, at denne type resultat er blivende. I modsætning til Google Ads. Der er lagt mange timers dedikeret arbejde på hjemmeside og linkbuilding. Og dette arbejder forsvinder ikke, hvis kunden skulle vælge at pause eller stoppe samarbejdet. Kontakt os, hvis du har lyst til at høre mulighederne for din hjemmeside eller webshop.
SD TEknik SEO reference SEO Danmark wordpress hjemmeside reference seodanmark https://seodanmark.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram